Általános információk a darukról

A darut, mint a terhek emelésére és kisebb távolságra szállítására szolgáló emelőgépet, használhatjuk a termelési és raktározási létesítményekben, az építőipar és a közlekedés területén.
Emelőeszközeink között megtalálja az összes daruváltozatot (konzolos és oszlopos forgódarukat, portáldarukat, híddarukat, műhelydarukat) és ezek tartozékait, a darumérlegeket és a színpadtechnikai eszközöket.
Felmerülő technikai kérdéseik megoldására keresse szakembereinket, emelőgép szakértőinket, akik a darutechnika területén komplex szolgáltatást nyújtanak a tervezéstől a telepítésig! Ezen felül vállaljuk az emelőszerkezetek felülvizsgálatát, javítását, folyamatos szervizelését is.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk “Darutechnika” fejezetét!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a katalógusban szereplő, a termékekre vonatkozó raktárkészlet, szállítási határidő, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatok, a német anyavállalatunkra tartalmazza ezeket az információkat, nem pedig a társaságunkra.
Erre figyelemmel kérjük, hogy a raktárkészlettel, szállítási határidővel, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatokkal kapcsolatosan közvetlenül keresse meg a társaságunkat, a katalógusban megadott elérhetőségeinken.
A társaságunk a fenti figyelemfelhívásra tekintettel semmiféle kötelezettséget, felelősséget nem vállal a katalógusban szereplő ezen adatok miatt!
Tisztelettel:
RUD-SpanSet Emeléstechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
székhely: 2049 Diósd, Ipar u. 12.
cégjegyzékszám: Cg. 13-09-157942
adószám: 11185778-2-13

Konzolos és oszlopos forgódaru, alumínium bakdaru, portáltáldaru, háromláb, darumérleg

Konzolos és oszlopos forgódaru

Fali konzolos, oszlopos forgódaru

Cégünk emelőeszközeinek termékkínálatában megtalálják a különböző darufajtákat: fali konzolos és oszlopos forgódarukat, portáldarukat, híddarukat. Szolgáltatásunk kiterjed a tervezéstől kezdve a telepítésig, karbantartásig is.

Daruhorgok

Emelőeszközök, emeléstechnikaDaruhorgainkat egyedi vevői igények szerint, a DIN 15401 szabványnak megfelelően kovácsolt kivitelben  forgalmazzuk.

Daruvezérlés

DaruvezérlőEbben a termékcsoportban többek között a különösen robusztus és értékálló kivitelben készült kézi adóvevőinket, rádiós vevőegységeinket forgalmazzuk.

Alumínium bakdaru, háromláb, gerenda

Portáldaru

Letelepített és mobil portáldaruink  felhasználóinknak rugalmas megoldásként maximális biztonságot és könnyű használatot biztosítanak.

Daruelektronika

Daruelektronika

Széles darukínálatunk mellett kiegészítő termékként megtalálhatók az áramvezető sínek és komplett kábelkocsik.

Darumérlegek

Daru mérleg

Darumérlegeinket robusztus vagy professzionális változatokban forgalmazzuk.

Daru mérleg ár

Húzóerőmérő készülékeink és klasszikus függő darumérlegeink  különböző kivitelben készülnek.  

Műhelydaruk

Mélydaru

Műhelydaruink általában kompakt, kis teherbírású daruk, amelyeket könnyűszerkezetes vagy ellensúlyos kivitelben forgalmazzuk.

Darukötelek

Daru forgalmazás, Rud-SpansetCégünk termékkínálatában megtalálhatók a klasszikus drótkötelek, darukötelek, speciális sodronykötelek a különböző munkavégzéshez.

Továbbbi termékcsoportok