Hidraulikus emelő és Géptelepítő, szállító eszközök

 

Nehéz terhek biztonságos emelésére és függőleges irányú mozgatására ajánljuk hidraulikus emelőinket, hidraulikus rendszereinket és hidraulikus mozgatóműveinket.

Hidraulikus oldalperem emelő, körmös nehéz gép emelő:

A  hidraulikus körmös emelők, nehéz áru függőleges felemelésére és lesüllyesztésére alkalmazhatók.Bizonyos emelő készülékek vízszintesen is beépíthetők.
Az emelőkészülék padló-felületének síknak, tisztának, vízszintesnek, megfelelő teherbíró képességűnek, és csúszás biztosnak kell lennie a felemelendő teher számára.

Annak érdekében, hogy a hidraulikus oldalperem emelő túlterhelését elkerüljük, előbb az emelendő készülék súlypontját és a perem emelő megfelelő elhelyezését kell meghatározni.
A túlterhelés elkerülése érdekében, ha ismeretlen a súlypont, akkor az Hidraulikus oldalperem emelőnek az egész rakományt fel kell tudni emelnie,  teherbírásban úgy kell választani.

 

Hebe- und Transportgerät

Nehézgép telepítő görgős szállító zsámoly:

Görgős zsámolyokat nehéz terheknek megfelelő teherbíró képességű, sík, vízszintes, tiszta, és csúszás biztos talajon történő, rövidtávú szállítására lehet alkalmazni.
A mozgatandó tehernek statikailag merevnek, és borulás biztosnak kell lennie. Megengedett,adattáblán jelzett, legnagyobb terhelést nem szabad túllépni,figyelembe véve a szállítandó készülék súlypontját .

Fontos alap kérdések választáshoz:

  • Szállítani kívánt teher súlya,mérete
  • Padozat minősége,anyaga,felülete
  • Beltéri vagy kültéri felhasználás,szállítás
  • Pozícionálás,éles kanyarodási lehetőség (akár 360fok) felhasználás, szállításnál
  • Szállítás,húzás, targoncával stb. vagy kézi erővel
  • Felhasználási sűrűség (alkalmi,folyamatos)

Görgős zsámolyok elektromos hajtással,távirányítós változatban

Konténerek szállítására,mozgatására görgős szállító zsámolyok ,ültető tüskével ISO konténerhez illesztve elérhetők.