Rólunk

A RUD-SpanSet Emeléstechnika Kft-t 1993-ban alapította a német RUD Ketten Rieger & Dietz GmbH u. Co. KG láncgyár és a SpanSet GmbH & Co. KG textil rakományrögzitő és emelőeszközöket gyártó nemzetközi konszern. 2014-ig KET Kft. néven voltunk ismertek.

A RUD-SpanSet Kft. tagja az egész Európára kiterjedő SIP (Service in Partnerschaft) emeléstechnikai szövetségnek, amelybe jelentős európai gyártó és szolgáltató cégek tömörültek.

Cégünk az emeléstechnika területén (emeléstechnika, rakományrögzítés, leesés elleni védelem, szerviz, felülvizsgálat) kínál professzionális termékeket, amelyeket a magas színvonalú minőség, a biztonságos használat és a könnyű kezelhetőség jellemez. Anyavállalataink a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetnek az innovációs tevékenységre, ennek elismeréseként az általunk forgalmazott termékek számtalan nemzetközi díjjal, szabadalommal és védjeggyel rendelkeznek.

Meggyőződésünk, hogy az iparban jelentkező minőség iránti igény elegendő teret biztosít olyan prémiumkategóriás márkáknak, mint a RUD és a SpanSet.

  • A RUD-SpanSet Kft. a RUD és a SpanSet termékeinek és hazai gyártó bázisának kizárólagos magyarországi forgalmazó és szervizelő cége, illetve a SIP egyesületben résztvevő gyártócégek teljes termékválasztékát kínálja partnereinek.
  • 1995-től foglalkozunk emelőgép felülvizsgálattal.
  • 1997-től végzünk daru és emelőgép szerelést, üzembehelyezést és vizsgálatot.
  • 2003 óta rendelkezünk mobil függesztőeszköz vizsgáló próbapaddal, amellyel igény szerint helyszíni vizsgálatot is tudunk végezni.

Tanusítványaink

ISO 9001:2015 tanúsításunk
ISO-tanúsítvány/certificate
Dun&Bradstreet AAA tanusítvány
AAA tanusítványAAA certificate
Minőségpolitika