Általános információk a hidraulikus eszközökről

A hidraulika elsősorban a folyadékok tulajdonságaival és mérnöki alkalmazásukkal foglalkozó tudomány.
A hidraulikus munkahenger gyakran használt eszköz kis erők megsokszorozására. Legegyszerűbb alakja egy kis keresztmetszetű henger, amely nagy keresztmetszetű hengerhez csatlakozik csővezetéken keresztül. A rendszert olajjal, esetleg különleges hidraulika folyadékkal töltik fel. A vékony hengerben kis erővel elmozdított dugattyú átnyomja a folyadékot a nagy hengerbe, melynek dugattyúját sokkal nagyobb teherrel szemben képes elmozdítani.

Töltse le aktuális hidraulikus munkahenger katalógusunk “Hidraulikus eszközök” fejezetét!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a katalógusban szereplő, a termékekre vonatkozó raktárkészlet, szállítási határidő, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatok, a német anyavállalatunkra tartalmazza ezeket az információkat, nem pedig a társaságunkra.
Erre figyelemmel kérjük, hogy a raktárkészlettel, szállítási határidővel, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatokkal kapcsolatosan közvetlenül keresse meg a társaságunkat, a katalógusban megadott elérhetőségeinken.
A társaságunk a fenti figyelemfelhívásra tekintettel semmiféle kötelezettséget, felelősséget nem vállal a katalógusban szereplő ezen adatok miatt!
Tisztelettel:
RUD-SpanSet Emeléstechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
székhely: 2049 Diósd, Ipar u. 12.
cégjegyzékszám: Cg. 13-09-157942
adószám: 11185778-2-13

Hidraulikus munkahenger és rendszer, nehézgép telepítő görgős zsámoly, hidraulikus körmös nehézgép emelő, emelőpárna, zsiráf emelő műhelydaru, raklapemelő béka, emelőasztal

Hidraulikus pumpák és munkahengerek

Hidraulikus pumpák, munkahengerek
Ebben a termékcsoportban nyomó és húzó munkára alkalmas hidraulikus kézi pumpákat, egyszeres működésű munkahengereketrövidlöketű munkahengereket és egyszeres működésű üreges dugattyús munkahengereket kínálunk.

Hidraulikus emelő és Géptelepítő,szállító eszközök

Hidraulikus emelő
Nehéz terhek biztonságos emelésére és függőleges irányú mozgatására ajánljuk hidraulikus emelőinket, hidraulikus rendszereinket és hidraulikus mozgatóműveinket.

Emelőpárnák

Hidraulikus emelőpárna
Emelőpárnáink
akár 67,7 tonna emelőerőt is képesek kifejteni, és így “légpárnaként” igen nagy teljesítményű emelőeszköznek számítanak.

Hidraulikus raklapemelők, emelőasztalok

Villás raklapemelő
Elektromos és kézi hidraulikus raklapemelőink kínálata kiterjed a villás raklapemelőkre beépített mérleggel, hidraulikus ollós emlőkre és emelőasztalokra.

Műhelydaruk

Mélydaru

Műhelydaruink általában kompakt, kis teherbírású daruk, amelyeket könnyűszerkezetes vagy ellensúlyos kivitelben forgalmazzuk.

Fogasléces emelők

Oszlopos emelőszerkezet
Kiváló minőségű acél oszlopos emelőinket elsősorban szerelési területekre ajánljuk. Fix és állítható körmös kivitelben készülnek,  egyszerű és kényelmes kezelést biztosítanak a terhek megemelésére, alátámasztására.
Falra szerelhető fogasléces emelőinket különböző hosszúságban forgalmazzuk. Előnyük a minimális helyigény, hosszú élettartam, könnyű kezelhetőség.

További termékcsoportok