Általános információk speciális termékeinkről

A speciális termékek csoportjába soroltuk azokat az anyagokat, eszközöket, amelyek a termékek, termelési eszközök védelmét szolgálják és használatát megkönnyítik. Itt említhetjük meg az ütközésvédelmi, zajvédelmi, felületvédelmi eszközöket, amelyeket gyártási területeken és nehéz terhek tárolásánál is alkalmazhatunk. Ebben a termékcsoportban kínáljuk különleges, műanyagból készült köteleinket, rozsdamentes fém séklijeinket
is.

Ütközésvédelem, zajvédelem, felületvédelem, targoncavillavédők, tekercskezelés

Ütközésvédelem, zajvédelem, felületvédelem

Ütközésvédelem

Ütközésvédelmi termékeink teljes védelmet nyújtanak az üzemi gépek, berendezések és az ott dolgozók részére. Ezeket az ütközésvédőket forgalmazzuk lapos, perforált lemezbetéttel ellátott és üreges profilú kivitelben is.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Ütközésvédelem” fejezetét!

Targoncavillavédők

Raklapemelő villa
Termékkínálatunkban megtalálhatják a tartós, különböző bevonatú targoncavilla védőket és targoncavilla hosszabítókat, amelyeket a villák hegyére, a villák hátsó részére ill. tekercsekhez készült változatokban forgalmazunk.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Targoncavillavédők” fejezetét!

 

Tekercskezelés

Tekercskerakó alátét

Egyre nagyobb jelentőséget kap a lemeztekercsek védelme. A tekercsek köztes és állandó raktározására szolgálnak tekercslerakó alátéteink és robusztus acél, secutex bevonattal ellátott tekercstárolóink.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Tekercskezelés” fejezetét!

Láncok

köracél-lánc

Termékpalettánk kínálatát a köracél-láncok teszik teljessé.

Kötelek, hajókötelek

Kötelek, hajókötelekGazdag kötélkínálatunkat tükrözik a poliészter kötelek, fonott poliamid kötelek, rögzítő kötelek, biztosító és kikötési kötelek.

Rozsdamentes szerelvények

Omega emelőszem
Rozsdamentes
szerelvények, mint séklik, karabíner horgok és rozsdamentes acél drótkötelek is megtalálhatóak speciális termékkínálatunkban.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Rozsdamentes szerelvények” fejezetét!

További termékcsoportok