Általános információk speciális termékeinkről

A speciális termékek csoportjába soroltuk azokat az anyagokat, eszközöket, amelyek a termékek, termelési eszközök védelmét szolgálják és használatát megkönnyítik. Itt említhetjük meg az ütközésvédelmi, zajvédelmi, felületvédelmi eszközöket, amelyeket gyártási területeken és nehéz terhek tárolásánál is alkalmazhatunk. Ebben a termékcsoportban kínáljuk különleges, műanyagból készült köteleinket, rozsdamentes fém séklijeinket
is.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk “Speciális termékek, Raktártechnika” fejezetét!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a katalógusban szereplő, a termékekre vonatkozó raktárkészlet, szállítási határidő, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatok, a német anyavállalatunkra tartalmazza ezeket az információkat, nem pedig a társaságunkra.
Erre figyelemmel kérjük, hogy a raktárkészlettel, szállítási határidővel, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatokkal kapcsolatosan közvetlenül keresse meg a társaságunkat, a katalógusban megadott elérhetőségeinken.
A társaságunk a fenti figyelemfelhívásra tekintettel semmiféle kötelezettséget, felelősséget nem vállal a katalógusban szereplő ezen adatok miatt!
Tisztelettel:
RUD-SpanSet Emeléstechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
székhely: 2049 Diósd, Ipar u. 12.
cégjegyzékszám: Cg. 13-09-157942
adószám: 11185778-2-13

Ütközésvédelem, zajvédelem, felületvédelem, targoncavillavédők, tekercskezelés

Ütközésvédelem, zajvédelem, felületvédelem

Ütközésvédelem

Ütközésvédelmi termékeink teljes védelmet nyújtanak az üzemi gépek, berendezések és az ott dolgozók részére. Ezeket az ütközésvédőket forgalmazzuk lapos, perforált lemezbetéttel ellátott és üreges profilú kivitelben is.

Targoncavillavédők

Raklapemelő villa
Termékkínálatunkban megtalálhatják a tartós, különböző bevonatú targoncavilla védőket és targoncavilla hosszabítókat, amelyeket a villák hegyére, a villák hátsó részére ill. tekercsekhez készült változatokban forgalmazunk.

Tekercskezelés

Tekercskerakó alátét

Egyre nagyobb jelentőséget kap a lemeztekercsek védelme. A tekercsek köztes és állandó raktározására szolgálnak tekercslerakó alátéteink és robusztus acél, secutex bevonattal ellátott tekercstárolóink.

Láncok

köracél-lánc

Termékpalettánk kínálatát a köracél-láncok teszik teljessé.

Kötelek, hajókötelek

Kötelek, hajókötelekGazdag kötélkínálatunkat tükrözik a poliészter kötelek, fonott poliamid kötelek, rögzítő kötelek, biztosító és kikötési kötelek.

Rozsdamentes szerelvények

Omega emelőszem
Rozsdamentes
szerelvények, mint séklik, karabíner horgok és rozsdamentes acél drótkötelek is megtalálhatóak speciális termékkínálatunkban.

További termékcsoportok