CarFix

2,8m

Forgó horog a nyomó racsnin, kígyó horog mint mind szabadon futó horog és a szabad végen. A heveder alacsony, ≤ 4%-os nyúlása miatt kimondottan alkalmas járművek szállításához.

  • A CarFix megfelel a VDI 2700 irányelvnek
  • DIN EN 12195-2 szerint gyártva
  • Teljesíti a VDI-RI. 2700 8.1 + 8.2 2 lapok “Személygépkocsik és kis haszonjárművek rögzítése autószállítókon” előírását.

A CarFix és a TruckFix kifejezetten személygépkocsik és könnyű haszongépjárművek autószállítókon történő rögzítésére szolgál. Egyszerűen fektesse rá a CarFix vagy a TruckFix rögzítő hevedereit a gumiabroncsokra, és rögzítse azokat három-három ponton az autószállító perforált lemezéhez. A szükséges ékekkel együtt ez megbízhatóan megakadályozza a jármű elgurulását vagy megcsúszását a rakfelületen. Különböző szélességű hevederek állnak rendelkezésre 1.500 daN vagy 2.500 daN kötöző erővel egyenes húzásra. A heveder-kontroller alsó oldalának markáns
profilja szállítás közben az abroncshoz tapad, és így nem tud elmozdulni.

3-szoros horogbiztosítás
Hárompontos biztosítással a fix részen, a szabad részen (fiven felvarrva) és szabadon futóan a szabad végen a gyors, biztonságos rögzítés és a könnyű kezelés érdekében. A perforált lemezen való rögzítésre mozgatható, 360°-ban elforgatható forgó horog, vagy klasszikus hegyes horogválasztható.

Stabil pozícionálás és a heveder védelme
A heveder kontroller alapkivitelben tartozéka mindkét rögzítő heveder változatnak. A heveder kontroller alsó oldalának markáns profilja szállítás közben az abroncshoz tapad, és így stabilan megtartja helyzetét, feszítéskor a belső heveder siklik. A heveder-kontroller egyaránt védi a hevedert és a jármű abroncsát. Opcióként megerősített peremmel (kéder szegély) kapható. Ez meghosszabbítja a kontroller élettartamát.

Védett címke
A címkét minden fontos információval, mint a gyártás dátuma, a gyártó és a kötöző erő (LC) a hevederbe varrták be, és heveder átfedés védi. Egy utasítás címke is található a hevederben, amely segít az alkalmazási hibák elkerülésében.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!