ErgoABS

8 méter

Hosszabb kar,hátkímélő feszítés
A hosszabb karnak köszönhetően ergonomikus mozgással nagy előfeszítő erők érhetők el kisebb izomerővel. A húzó racsnik mindig lefelé mozgatva húznak, felfelé tolva nem, így hátkímélőbbek.
Tension Force Indicator
A szabadalmaztatott TFI kijelzéssel gyorsan és közvetlenül ellenőrizheti a rendszerbe bevitt előfeszítő erőt. A maximálisan elérhető 750 daN előfeszítő erő akkor adott, ha a TFI pofák teljesen zárva vannak. Köztes értékek is leolvashatók. Az új háromszög horog utólag is
felszerelhető TFI kijelzővel.
Beépített élvédelem
A maximálisan 4% nyúlású SpanSet heveder a robusztus szőtt szegélynek köszönhetően további kopás elleni védelmet nyújt.
„Anti-Belt-Slip“ eljárás
Ezzel a hevedert oldásakor is ellenőrzés alatt tarthatja. Az ABS rendszer lehetővé teszi az előfeszítő erő kis lépésekben történő oldását.
A borulásveszélyes, a heveder felé dőlő rakomány így még idejében felállítható a targoncával. Ez segít a sérülések és balesetek elkerülésében.
Biztonsági címke minden hevederen
Minden heveder szakadásálló és szabadalmaztatott biztonsági címkével van ellátva. Ezzel bármikor ellenőrizheti, hogy a racsnis kötöző heveder illeszkedik-e a rögzítendő teherhez. A kötöző hevedert e címke nélkül nem szabad használni. Csúcstermékeink címkéin védőburkolat található.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!