ExoSet

Biztonsági lemezemelő

  • Továbbfejlesztett biztonság
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Teherbírás egyértelműen jelölve
  • 6-szoros biztonsági tényező

 

DNV típusengedéllyel

A SpanSet, a textil függesztékek piacvezetője, ismét bizonyítja innovációs erejét az univerzális függőleges biztonsági lemezemelők sorozatának bevezetésével.
Az Exoset biztonsági lemezemelők sok tekintetben előrelépést jelentenek a jelenleg elérhető lemezemelőkhöz képest. Amikor elkezdtük az Exoset biztonsági lemezemelők fejlesztését, fő célunk a gyártási területek biztonságának növelése és az emelők ergonómiája volt. Az Exoset emelők tervezésekor mindkét célt sikerült elérni; erőfeszítéseinket ezért DNV tanúsítvánnyal is jutalmazták. Az Exoset biztonsági lemezemelők az egyetlen DNV-tanúsítvánnyal rendelkező lemezemelők a világon.

Egyszerű kezelhetőség

Nagyon robusztus, könnyű emelők modellsorozatát hoztuk létre. Ezt a hegesztett test és a kiváló minőségű Naxtra acél használata teszi lehetővé. A fogantyú úgy lett kialakítva, hogy a felhasználó jobban foghassa az emelőt, amikor a lemezre helyezi. Továbbfejlesztettük és megnöveltük a reteszt a könnyebb nyitás és zárás érdekében. Ezek az újítások javítják Exoset biztonsági lemezemelőnk ergonómiáját.

Függőleges lemezszállítás - univerzális

Az univerzálisan alkalmazható Exoset lemezemelők lemezanyagok emelésére, átfordítására (180°), mozgatására és függőleges szállítására szolgálnak. Nyitott és zárt helyzetben is rögzítő zárszerkezettel vannak felszerelve, ami teljes biztonságot garantál. Az univerzális emelőszem lehetővé teszi az emelő és a teher bármely irányú elhelyezését és emelését.

Továbbfejlesztett biztonság

Kialakítottunk egy WLL jelzést, amely jól látható a tartógyűrűn és a markolaton. Ez a jelzés megkönnyíti a felhasználó számára, hogy láthassa a maximális teherbírást, amelyhez a lemezemelő használható. Ezen felül túlterhelésjelzővel és korrózióálló réteggel növeltük a biztonságot. Opcionálisan elhasználódás jelző is kapható. Ezek az innovációk növelik a biztonságot munkavégzés során!

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!