FX-E Elektromos mágnesek

Elektromos-állandó teheremelő mágnesek

Professzionális megoldás a munkadarabok gyakori átrakodásához

Az FXE teheremelő mágnesek professzionális megoldást jelentenek a munkadarabok gyakori átrakodásához. Nagyon robusztus felépítésűek és tartós használathoz készültek.
A maximális teherbírás típustól függően 15mm/25mm lemezvastagságtól fejthető ki. 

Az elektromos vezérlés lehetővé teszi, hogy a kezelő a készüléket fizikai megerőltetés nélkül bekapcsolja, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Az állandó mágneses rendszer mindössze 0,8 másodperc alatt aktiválódik egy gombnyomásra, és a kikapcsolásakor a munkadarab biztonságosan leoldódik. Egyszerűen a hálózati feszültséghez csatlakoztatható. Ezáltal a készülék nagyon csekély telepítési ráfordítással használatra kész. Áramkimaradás esetén a terhelést az állandó mágneses mező tartja meg. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség érzékeny és sok karbantartást igénylő tartalék akkumulátorokra. A hagyományos hálózatról táplált elektromágnesekkel működő darurendszeek gyorsan, átalakíthatók erre a megoldásra. Az FXE emelőmágnesek megfelelnek a legújabb szabványoknak, és maximális biztonságot és kényelmes kezelést nyújtanak. A 7200 kg teherbírásig terjedő standard méretekkel szinte minden alkalmazáshoz beszerezhető a megfelelő készülék.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!