IP Startec

Speciális emelő H és I profilokhoz

A billentési feladatok specialistája

Az IP-Startec egy speciális emelő H és I acélprofilok emeléséhez, billentéséhez és egymásra rakásához. A lemezemelő speciális kialakításának köszönhetően az emelendő áru nem csak felemelhető, hanem a megfelelő pozicionálásnak köszönhetően gond nélkül billenthető is. A gerenda méretétől és súlyától függően az IP-Startec emelő két változata kapható különböző pofanyílásokkal.

A narancssárga/kék színükről felismerhető CrosbyIP® lemezemelőket a következő tulajdonságok jellemzik:

Kompakt kialakítás és csekély súly

A CrosbyIP® lemezemelők teste hegesztett és merevítő lemezekkel rendelkezik – ennek ellenére a CrosbyIP® a legkönnyebb lemezemelő marad.

A pótalkatrészek és javítókészletek optimális beszerezhetősége

A CrosbyIP® emelő moduláris felépítése lehetővé teszi a részegységek gyors és precíz tesztelését, valamint a kedvező költségű cserét. Ehhez különböző javítókészletek állnak rendelkezésre a használtsági állapothoz igazodóan. Régebbi emelőkhöz is!

Visszakövethetőség

A CrosbyIP® lemezemelő háza és minden teherviselő alkatrésze tartósan „IP” beütéssel, sorozatszámmal, vizsgálati dátummal és gyártási évvel vannak megjelölve. Az olyan azonosítási pontok, mint az emelő típusa, teherbírása, villaszélessége (mm-ben és colban) be vannak ütve CrosbyIP® lemezemelő házába. A legtöbb CrosbyIP® lemezemelő RFID chippel is rendelkezik.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!