IPNM10(P)

Függőleges lemezemelő
  • Sérülés nélküli függőleges emelés, átfordítás és szállítás
  • Felhasználóbarát és könnyű a kompakt felépítésnek köszönhetően
  • Műanyag pofák nagyon érzékeny terhekhez
  • Egyszerű és biztonságos mozgatás
  • Költségmegtakarítás, mert nincs szükség utómegmunkálásra

Az IPNM10 kímélő megfogók szinte minden olyan ipari területen használhatók, ahol a rakományt emelés vagy szállítás közben meg kell védeni a sérülésektől. A lemezemelő pofái nagyon magas súrlódási tényezőjű műanyagból készülnek, így az érzékeny lemezek biztonságosan és sérülésmentesen szállíthatók. Ez érvényes a nagyon sima felületű anyagokra, kompozit lemezekre, vagy nagyon kemény felületű lemezekre is. Az IPNM-10 emelők rendkívül felhasználóbarátak, mivel nagyon kompaktak, könnyűek és könnyen használhatók.

Az IPNM10P kímélő megfogók védősapkával rendelkeznek, amely ütésvédelemként szolgál az érzékeny anyagok számára az emelési folyamat környezetében.

Az IPNM10 és IPNM10P kímélő megfogók sok más ipari szektorban is használhatók, így időt és pénzt takarítanak meg. Az IPNM10 kíméletes megfogók különösen alkalmasak a következők szállítására: Alumínium, Rozsdamentes acél, Kompozit anyagok, Kemény anyagok, Műanyagok – beleértve a plexiüveget és a Trespa lapokat, Csiszolt fémek, Bevonatos és festett anyagok, Vörösréz és ötvözetek, Fa – többek között triplex és multiplex … és még sok más felhasználási terület!

A narancssárga/kék színükről felismerhető CrosbyIP® lemezemelőket a következő tulajdonságok jellemzik:

Tartótengely lelapolásokkal

A függesztőszemszem tartótengelyén két oldalsó sík lelapolás található, ami jobban elosztja a súrlódást és elkerüli a benyomódásokat a házban. Ezáltal egyenletesebben oszlik el az erő, csökken a kopás és meghosszabbodik a CrosbyIP® lemezemelő élettartama.

Előfeszítés, biztosító és kialakítás

A függesztőszemszem tartótengelyén két oldalsó sík lelapolás található, ami jobban elosztja a súrlódást és elkerüli a benyomódásokat a házban. Ezáltal egyenletesebben oszlik el az erő, csökken a kopás és meghosszabbodik a CrosbyIP® lemezemelő élettartama.

Kompakt kialakítás és csekély súly

A CrosbyIP® lemezemelők teste hegesztett és merevítő lemezekkel rendelkezik – ennek ellenére a CrosbyIP® a legkönnyebb lemezemelő marad.

A pótalkatrészek és javítókészletek optimális beszerezhetősége

A CrosbyIP® emelő moduláris felépítése lehetővé teszi a részegységek gyors és precíz tesztelését, valamint a kedvező költségű cserét. Ehhez különböző javítókészletek állnak rendelkezésre a használtsági állapothoz igazodóan. Régebbi emelőkhöz is!

Visszakövethetőség

A CrosbyIP® lemezemelő háza és minden teherviselő alkatrésze tartósan „IP” beütéssel, sorozatszámmal, vizsgálati dátummal és gyártási évvel vannak megjelölve. Az olyan azonosítási pontok, mint az emelő típusa, teherbírása, villaszélessége (mm-ben és colban) be vannak ütve CrosbyIP® lemezemelő házába. A legtöbb CrosbyIP® lemezemelő RFID chippel is rendelkezik.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!