MaXafe

Erős tartás a rakományrögzítésben

Rendkívül alacsony nyúlás, kevesebb, mint 2%
A nagy teljesítményű elemi szálak a hevederben kivételesen alacsony, 2%-nál kisebb nyúlást biztosítanak – összevethető a drótkötelek vagy láncok ilyen értékével. Előny: Vészfékezés vagy gyors kormánymozdulatok esetén az erők közvetlenül a kötöző rendszerbe jutnak, és minimálisra csökken a nehéz áruk elcsúszása.
Javított ergonómia
A nagyteljesítményű poliészter felhasználásával a MaXafe kb. 50 mm széles hevedere eléri a hagyományos nagy teherbírású racsnik 75 mm széles poliészter hevederének szilárdságát. Előny: A kb. 24% súlymegtakarítás a 75 mm széles kötöző hevederhez vagy hasonló lánchoz képest jelentősen megkönnyíti a kötözési munkát. A MaXafe könnyen és gyorsan rögzíthető.
Robusztus hevederkonstrukció
A MaXafe nagy teherbírású kötözés heveder felépítése a nagyteljesítményű elemi szálak használatának köszönhetően különösen ellenálló, csökkenti a heveder kopását és a szövet vágási sérüléseit. Előny: Hosszabb élettartam és alacsonyabb költségek.
Minőségi címke fólia tömlővel
A MaXafe nagy teherbírású kötözést robusztus és kiszakíthatatlan címke jellemzi. A fóliatömlő és a heveder átfedése ezen felül megvédi a címkét a szennyeződéstől és a kopástól. Előny: Garantáltan hosszú élettartam.
Automata varrás
Az automata varrás precíz és egyenletesen jó minőségű. A fekete cérna nagyon jó kontrasztot nyújt a világoszöld hevederen, ami lényegesen megkönnyíti és lerövidíti a szemrevételezéses vizsgálatot. Előny: Költségés ráfordítás csökkentés.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!