Saverline SRL

12 méter

Az öntött alumínium házas Saverline SRLRS 12m egy nagyon robusztus visszahúzható zuhanásgátló mentési emelővel és csörlővel.
Leesés után ezt a csörlőt egy másik személy könnyen beakaszthatja, pl. aknákban és csatornákban lévő gázok miatti eszméletvesztés
esetén. Így a balesetet szenvedett személy gyorsan és biztonságosan kimenthető. A mentési emelő berendezés integrált zuhanáscsillapító funkcióval rendelkezik az új EN 1496 európai harmonizált szabvány követelményeinek megfelelően. Az egység teljesen zár és nincsenek rajta kopó alkatrészek. Minden alkatrész nemesacélból, alumíniumból vagy ütésálló műanyagból készül. A különböző kábelhosszoknak köszönhetően minden felhasználáshoz elérhető a megfelelő készülék. A mentőemelős és hajtókaros készülékek fix felszerelési pontokhoz való rögzítéshez készültek (állvány, David kar stb.) tartók segítségével! Ha szabadon kell felakasztani őket, kérjük, forduljon hozzánk az orsós változatért.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!