Tecdos TS

Szerszámkezelés
pontosan és egyszerűen

  • Megtérülési idő < 1 év
  • A szerszámfelek finom nyitása és pontosan illeszkedő zárása a kontrollált erőnek és sebességnek köszönhetően
  • A szerszámok precíz és egyszerű mozgatása
  • Csökkennek az összeszerelési és karbantartási idők
  • Intelligens működésoptimalizálás a RUD felületen
  • Intelligens működésoptimalizálás
  • Ergonomikus pozíciók a szerszámon végzett munkához
  • Kevesebb állásidő a javítási munkák miatt
  • Lehetőség a garancia meghosszabbítására
TECDOS Katalógus (EN)

AZ EREDETI Made in Germany

A RUD TECDOS TS szerszámnyitóval újabb mérföldkövet értünk el gépgyártó termékcsaládunkban. Semmi sem akadályozza a tonnákat nyomó fröccsöntő, présöntő és alakító szerszámok biztonságos mozgatását. Az innovatív RUD TECDOS PI-GAMMA hajtásrendszer a kiváló minőségű köracél lánccal integrálja a RUD kompetenciáját, és ezáltal hatékony és költségoptimalizált szerszámkezelést kínál. A szerszámok egy gombnyomással gyorsan és egyszerűen mozgathatók. Az ergonomikus munkavégzés az ideális munkamagasság következtében a RUD TECDOS TS által garantált. A RUD TECDOS™-szal együtt a szerszámfordító és a szerszámnyitó ideális kombinációját kínáljuk.

A RUD TECDOS TS felépítése és opcionális kiegészítő tartozékai

A RUD TOOL MOVER PRO a RUD TECDOS TS-sel együtt tökéletes kombinációt kínál a biztonságos és költségoptimalizált szerszámkezeléshez.
Az egymástól külön üzemelő gépek a várakozási időt is csökkentik.
Választható opciók:
■ T-hornyos felfekvő lap
■ Védőkeret
■ Biztonsági fényfüggöny
■ Emelési pontok
■ Távirányító

Ergonomikusan és biztonságosan a RUD TECDOS TS szerszámnyitóval

Ergonomikus munkavégzés

A RUD TECDOS TS szerszámnyitóval az öntő- és fröccsöntő formák, valamint a stancoló- és présszerszámok ergonomikusan, biztonságosan és időtakarékosan nyithatók és pontosan illeszkedve zárhatók. Az érzékeny és nehéz szerszámok könnyebb kezelése megóvja a dolgozóit az ipari munkaállomásnál, és meg tudja akadályozni az ízületek és a gerinc súlyos károsodását.

Biztonságos munkavégzés

A szerszámok hagyományos nyitása és zárása óriási kockázatot jelent a kezelő számára. Az átlós húzás miatt a drága szerszámok károsodása mellett a kezelés nagyon veszélyes lehet a dolgozók egészségére. A RUD TECDOS TS szerszámnyitó garantálja a legkülönfélébb formák könnyű és biztonságos mozgatását.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!