• FÜGGESZTÉKEK, EMELŐSZEMEK, KÖRKÖTELEK

Általános információk a függesztékekről, emelőszemekről, körkötelekről

A különböző emeléstechnikai feladatokra függesztékeink, emelőszemeink széles választékát kínáljuk. Ebbe a termékcsoportba tartoznak a textil emelőeszközök, láncfüggesztékek, emelőszemek, sodronykötél függesztékek, szerelvények, körkötelek. A felhasználói igényeknek megfelelően egyedi megoldásokat is biztosítunk vevőinknek.
A teheremelő eszközöket és függesztékeket az érvényes Emelőgép Biztonsági Szabályzat értelmében évente legalább egyszer szakemberrel meg kell vizsgáltatni. Erre a bizalmi feladatra cégünk több mint 20 éve áll felhasználóink rendelkezésére, az emelőeszközök felülvizsgálatát a helyszínen végezzük.
A biztonsági okokból kivont vagy meghibásodott emelőszerkezetek szakszerű, gyors javítását is vállaljuk.

Körkötél, emelőheveder, láncfüggeszték, horog, szerelvény, emelőszem, sékli, S-horog, sodronykötél függeszték

Textil emelőszközök

Beispielbild für textile Anschlagmittel
Textil emelőeszközeink kínálata kiterjed a különböző kidolgozású, 500 kg és 400 tonna! közötti teherbírású körkötelekre, emelő hevederekre, védőtömlőkre és élvédőkre. 

Láncfüggesztékek

Kész láncfüggeszték
Láncfüggeszték kínálatunkat 8-as, 10-es és 12-es minőségben, minden hozzátartozó szerelvénnyel forgalmazzuk, kész láncfüggesztékeinket 1-4 ágig kínáljuk. A láncfüggesztékek anyagvastagsága 4 mm („Mini“) und 28mm („Maxi“) között mozog.

Emelőszemek

Emelőszemek II.
Cégünknél megtalálhatják a különböző kivitelű emelőszemek gazdag kínálatát, amelyek a RUD gyár fő termékei.
Az ipari szegmens partnereként mérnökeink tanácsadással állnak az Önök rendelkezésére. Szolgáltatásaink köre kiterjed a gyártási folyamatok optimalizálására, nyomon követésére és az eszközök, termékek azonosítására is, amelyhez a RUD-RFID technológia nyújt segítséget.

Sodronykötél függesztékek

Sodronykötél
Minőségi sodronyköteleink biztonságos és gazdaságos munkavégzést garantálnak. Sodronykötél függesztékeket többféle kivitelben, 1-4 ágig találhatják meg termékeink között.

Séklik, S- horgok

A függesztékeink széles termékpalettáját a szerelvények jól átgondolt választéka egészíti ki. Ebben a kategóriában többek között megtalálhatják a sékliket, S- horgokat.

További termékcsoportok