Általános információ a teherfelvevő szerkezetekről

A teherfelvevési feladatokra különböző horgok, fogószerkezetek, emelőgerendák, emelőmágnesek, vákuumos emelők állnak rendelkezésre. Szakembereink több mint 20 éves tapasztalatával segítünk a megfelelő emeléstechnikai eszközök kiválasztásában, ezek megtervezésében.
A gyártócéggel való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően a teheremelő szerkezetek kínálatában különös hangsúlyt kap az emelőgerendák egyedi igények szerinti gyártása emelőgép szakértőktől.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk “Teherfelvevő szerkezetek” fejezetét!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a katalógusban szereplő, a termékekre vonatkozó raktárkészlet, szállítási határidő, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatok, a német anyavállalatunkra tartalmazza ezeket az információkat, nem pedig a társaságunkra.
Erre figyelemmel kérjük, hogy a raktárkészlettel, szállítási határidővel, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatokkal kapcsolatosan közvetlenül keresse meg a társaságunkat, a katalógusban megadott elérhetőségeinken.
A társaságunk a fenti figyelemfelhívásra tekintettel semmiféle kötelezettséget, felelősséget nem vállal a katalógusban szereplő ezen adatok miatt!
Tisztelettel:
RUD-SpanSet Emeléstechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
székhely: 2049 Diósd, Ipar u. 12.
cégjegyzékszám: Cg. 13-09-157942
adószám: 11185778-2-13

Emelőgerenda, H-gerenda, szerszámfordító, C-horog, targonca adapter, tekercsemelő, megfogók, rakatvilla, emelőmágnes, vákuumos emelő

Emelőgerendák

Gerenda emelő

A cégünk által forgalmazott teheremelő gerendák német és cseh gyártmányúak. Ezek közül kulcsfontosságúak a konténeremelő gerendák, forgatógerendák.

Tekercsemelő horgok és megfogók

Coilhaken-und-zangen

A lemeztekercsek mozgatásához elengedhetetlenek a tekercsemelő horgok és megfogók. Forgalmazott termékeink akár 30 tonna teher mozgatására is alkalmasak.

A különböző terhek üzemen belüli mozgatásához szükségesek a tehermegfogók, pl. hordóemelők, tömbmegfogók.
Az építőiparban nagyon hasznosak betoncsőszállító függesztékeink.

Targoncavilla adapterek, dupla horgok

A terhek különböző helyszíneken való mozgatására, forgatására kínáljuk targoncavilla adaptereinket. Gazdaságos megoldás olyan területeken, ahol daru nélkül, villástargoncával történik a terhek emelése.

Szerszám és tekercsfordító asztalok

Ebben a termékcsaládban kínáljuk a tekercsfordító asztalokat, ládaemelőket, hulladék konténereket, billenőtartályokat.

Rakatvillák

Raklapemelő

Raklap emelő villa kínálatunkban mechanikus és automatikus kiegyensúlyozású termékeket forgalmazunk.

Lemezmegfogók, lemezemelők

Lemezmegfogóink, emelő csipeszeink nagy választéka lehetővé teszi a különböző felületű terhek minden irányba való mozgatását.

Emelőmágnesek

Emelőmágnes

Kis és közepes súlyú terhek mozgatásához ajánljuk praktikus kézi, permanens emelő mágneseinket.

Vákuumtechnika

Vákuumos emelő

Általunk több termékinnovációval is találkozhatnak a vákuumos emelők feltörekvő világában, amely  sok előnnyel bír a felhasználók körében.

További termékcsoportok

Klicken Sie hier um Ihren eigenen Text einzufügen