IPHG(U)Z

Vízszintes lemezemelő

Az IPHGUZ – IPHGZ vízszintes lemezemelők alkalmasak acéllemezek (beleértve a behajló lemezeket is) emelésére és szállítására. Az IPHGZ lemezemelő nyitott és zárt helyzetben is reteszelhető. Ez garantálja a biztonságos kezelést, ezért is használható peremezők, lemezollók, lemezhajlító gépek stb. kiszolgálásához.

Két kivitelben:

IPHGUZ: univerzális függesztőszemmel.

IPHGZ: merev függesztőszemmel.

A narancssárga/kék színükről felismerhető CrosbyIP® lemezemelőket a következő tulajdonságok jellemzik:

Kompakt kialakítás és csekély súly

A CrosbyIP® lemezemelők teste hegesztett és merevítő lemezekkel rendelkezik – ennek ellenére a CrosbyIP® a legkönnyebb lemezemelő marad.

A pótalkatrészek és javítókészletek optimális beszerezhetősége

A CrosbyIP® emelő moduláris felépítése lehetővé teszi a részegységek gyors és precíz tesztelését, valamint a kedvező költségű cserét. Ehhez különböző javítókészletek állnak rendelkezésre a használtsági állapothoz igazodóan. Régebbi emelőkhöz is!

Visszakövethetőség

A CrosbyIP® lemezemelő háza és minden teherviselő alkatrésze tartósan „IP” beütéssel, sorozatszámmal, vizsgálati dátummal és gyártási évvel vannak megjelölve. Az olyan azonosítási pontok, mint az emelő típusa, teherbírása, villaszélessége (mm-ben és colban) be vannak ütve CrosbyIP® lemezemelő házába. A legtöbb CrosbyIP® lemezemelő RFID chippel is rendelkezik.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!