Joker-Horog

  • Az alkatrészek színkódolása a DIN EN 1492-1 szerint
  • Nagy szilárdságú szerelvények DIN EN 1677 szerint
  • A körkötelekből körkötél függesztéket képez
  • Ideális kapcsolat két rögzítőeszköz között

Egy horog, dupla haszon
Az akár 10 t teherbírású joker horgok ideális kiegészítői körköteleinek és emelőhevedereinek, hiszen ezek igazi univerzális tehetségek:
Használhatóak függesztékek meghosszabbítására vagy véghorgokként, amelyek biztos tartást garantálnak a rögzítési pontokon. Egy vagy több körkötéllel kombinálva a körkötél függeszték nagyon rövid idő alatt készül el.
Biztonságos beakasztás, egyszerű meghosszabbítás
A joker horoggal bármilyen körkötélből rövid idő alatt függesztéket készíthet. Egyszerűen akassza be, forgassa el, kész. A kovácsolt biztonsági kiakadásgátló egyszerű kezelést tesz lehetővé, és hatékonyan megakadályozza a kiakadást a rakomány lerakásakor – ez plusz biztonságot jelent Önnek. A Joker ötletes kialakításának köszönhetően nincs szükség semmilyen szerszámra, hogy a horgot a körkötelekbe vagy emelőhevederekbe fűzze. A joker horog éppúgy használható hosszabbító elemként is, például két körkötél összekapcsolására. A Joker összes szerkezeti jellemzője alapján textil függesztékekkel való használathoz készült. A cél: az egyszerű kezelés megbízható működéssel. Az intelligens részletek, mint például a speciálisan kialakított horogcsúcs, megkönnyítik a fix rögzítési pontokba való beakasztást. A horogfejen lévő szélesített oldalfelületek megakadályozzák a textil függeszték idő előtti kopását, mivel a függeszték védett és mélyebben fekszik.
A biztonság a legfontosabb
A speciális 8-Plus minőségű acél kovácsolt, ezért különösen robusztus. A Joker felépítése vázszerkezet elven alapul és súlyt takarít meg, ill. megkönnyíti a kezelését. Minden tévedés kizárása érdekében a horgokat a megfelelő teherbírásuk szerinti színre festjük (a DIN EN 1492-1 szerint). Így egyetlen pillantással megtalálhatja a feladatához megfelelő horgot.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!