Magnum-X short

Nagyteljesítményű körkötél 10 t – 30 t “A rövid változat”

  • Rövid változat 1,00 m-től 2,00 m-ig
  • Szakadásálló varrott címke kiegészítő védőfóliával
  • RFID chippel a termékadatok tárolásához
  • Extrém robusztus és kompakt végtelenített körheveder
  • Élénk színű címke domború varrott terhelhetőségi adatokkal
1m - 1,99m
Product total
Options total
Grand total

Rendkívül rövid, rendkívül erős

A Magnum-X "nagyon robusztus, kompakt és extrém kopásálló" tulajdonságai a Magnum-X-shortnál még a "rendkívül rövid" kifejezéssel egészülnek ki. Az 1 méteres, 1,5 méteres és 2 méteres szabványos hosszban a "mi rövid kivitelünk" még felhasználóbarátabb. A körkötél alapkivitelben 10-30 tonna teherbírással szállítható.

A Magnum-X összes tulajdonsága

A szorosan illeszkedő, oldalvarrással ellátott köpennyel rendelkező Magnum-X-short tulajdonságai megegyeznek a Magnum-X körkötélével. A nagy teljesítményű szálak használata a tömlőben és a teherviselő magban a Magnum-X körkötelet könnyebbé és könnyebben kezelhetővé teszi, mint a hagyományos hevederek. A terhelés alatti felfekvési vastagság nagyon kicsi, és extrém felhasználáshoz készült. Ez azonos teherbírással lehetővé teszi a heveder felhelyezését szűkebb élsugárral, mint a hagyományos, körköteleknél, ami hatékonyabbá, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a munkát.

Alapkivitel felszereltsége és tartozékok

A DIN EN 1492-2 szabvány szerint gyártott Magnum-X-short alapfelszereltségéhez tartozik egy RFID chip az elektronikus termék nyilvántartáshoz, pl. IDXpert-tel, és egy különösen jól védett címke minden fontos adattal. Egy nagy, élénk színű címke mutatja ezen felül a megfelelő teherbírás jelölést. Opcionálisan különféle védőtömlők kaphatók, amelyek például rendkívül kis élsugarú használatot tesznek lehetővé, és megóvják a körköteleket a sérülésektől.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!