Magnum-X smart

Nagyteljesítményű körkötél cserélhető védőburkolattal

A nagy teljesítményű körkötélnél első pillantásra láthatja, ha a külső tömlő sérült. A további, különösen kemény és kopásigényes felhasználáshoz való cserélhető külső köpeny új szintet jelent a biztonság és a gazdaságosság terén.

  • A védőburkolat cserélhető
  • Az élénk színű sérült tömlő azonnal észrevehető
  • Szakadásálló varrott címke kiegészítő védőfóliával
  • RFID chippel a termékadatok tárolásához
  • Extrém robusztus és kompakt végtelenített körheveder
  • Élénk színű címke domború varrott terhelhetőségi adatokkal
2m - 30m
Product total
Options total
Grand total

Magnum-X Plusz külső köpennyel

A Magnum-X-smart alapvetően két részből áll: Egyrészt a nagyon robusztus, ellenálló, nagy teljesítményű szálból készült külső köpenyből, amely sérülés esetén könnyen cserélhető 1. Alatta van a ténylegesen teherbíró körkötél egy tömlővel, amely figyelemfelkeltő élénk sárga színű 2. Ennek az élénk színnek köszönhetően még a külső köpeny kisebb sérülései vagy kopása esetén is jól látható a körkötél belső tömlőbevonata – ez félreérthetetlen jele annak, hogy a külső köpenyt cserélni kell.

Költségtakarékosan cserélhető

A legtöbb esetben maga a körkötél még javítható és továbbra is használható. A Magnum-X-smart használatakor ez nemcsak a biztonság jelentős növekedését, hanem gazdaságos használatot is eredményez, mert egy javítás csak töredékébe kerül egy új körkötél beszerzési költségének. A külső köpeny költségkímélő cserélhetősége így különösen hosszú élettartamot tesz lehetővé az intenzív kopást jelentő területeken, mert csere után gyakorlatilag egy új körkötél áll rendelkezésre.
Ezenkívül a Magnum-X-smart ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik, mint a Magnum-X nagy teherbírású körkötél.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!