NoCut® Pad

A nélkülözhetetlen plusz a teljesítmény, a biztonság és a gazdaságosság terén!
Standard hossz = 1000mm

  • Hajlékonyan lágy tömlőszerkezet
  • Csekély önsúly
  • Szabadon pozícionálható
  • Címke
  • Ellenőrzött biztonság
  • Minimum L 500mm hosszúságban szállítható, 250 mm-es lépésekben növekedve. Egyedi hosszok külön érdeklődésre
Product total
Options total
Grand total

Néhány évvel a piaci bevezetés után a NoCut® sleeve és a NoCut® pad már nélkülözhetetlenek a textilhevederek védelmére éles szélű terhek emelésekor. Kiemelkedő terméktulajdonságok, amelyeket a felhasználókkal beszélnek meg és folyamatosan optimalizálnak. A jobb vágásállóság és az erősebb szövetstabilitás az optimalizált folyamattechnika eredménye, míg a könnyebb kezelést azoknak a szakembereknek köszönhetjük, akiknek a segítségével a NoCut® pad-eket felülvizsgálták.
Az Ön biztonsága elsődleges
A biztonságos emelési folyamat érdekében, függetlenül a rakomány méretétől, súlyától és geometriájától, ügyelni kell arra, hogy az emelőhevederek és a körkötelek ne feküdjenek fel semmilyen védtelen élen. A textil függesztékek megsérülhetnek, és a rakomány lezuhanhat. A továbbfejlesztett folyamattechnológia érezteti hatását A továbbfejlesztett folyamattechnológiának köszönhetően a felhasználónak szélesebb termékválaszték áll rendelkezésére még több lehetőséggel a nagy terhelésű szegmensben történő biztonságos munkavégzéshez. Az új 4 rétegű NoCut® pad-del most a MagnumPlus és Liftfix körkötelek 60t WLL értékkel már extrém 1 mm rádiuszoktól felhelyezhetőek. A 40t Magnum-X a 4 rétegű NoCut® pad-del kombinálva 2 mm-es élsugártól biztonságosan használható.
Használja ki a nagyobb teljesítmény, a nagyobb biztonság és a jobb gazdaságosság előnyeit.

 

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!