PowerForce

Nagy kopásállósággal és csekély nyúlással

  • Egyedi méretek érdeklődésre

Nagyobb biztonság, hosszabb élettartam

Az egyrétegű PowerForce emelőheveder különlegessége a rendkívül vágás- és kopásálló, nagyteljesítményű HMPE (nagy molekulatömegű polietilén) szálból készült szövetszerkezet. Nem igényel további védelmet, ha 2 mm-nél nagyobb sugarú éles széleknek nyomódik – ez a sugár a hagyományos, kétrétegű emelőhevedereknél borotvaélesnek számít, és szigorúan tilos. A poliészter emelőhevedereknél a szél már élesnek tekinthető, ha a heveder vastagsága nagyobb, mint az él sugara. A gyakran használt kétrétegű emelőhevedereknél ezért 6 mm-es szélsugár esetén is szükség van védőtömlőre. Előnyös még a nagyteljesítményű szálakból készült szövet csekély nyúlása, amely az erő közvetlen kifejtését eredményezi, és precíz emelési folyamatokat tesz lehetővé.

A jó ötlet: a varrat szerkezete

A legmodernebb, számítógéppel vezérelt varrógépek állandóan magas varrási minőséget tesznek lehetővé – made in Germany. A PowerForce emelőhevederek fő varrata (sarokvarrat) különösen kicsi és helytakarékos, és fekete fonalból készült. Ennek eredményeként több felfekvő felület áll rendelkezésre a rakomány számára, mint az azonos hosszúságú hagyományos emelőhevedereknél. Ezenkívül a szemrevételezést is megkönnyíti a fehér szöveten lévő fekete cérna.

Megerősített szegély

Az integrált szegélynek köszönhetően pedig a PowerForce emelőheveder biztonságosan védett a külső szélén ahogy ez a hagyományos SpanSet emelőhevedereknél is ismert

Szakadásálló, robusztus címke RFID chippel

A PowerForce emelőheveder szakadásálló SpanSet minőségi címkével és RFID transzponderrel van felszerelve. A PowerForce az EN 1492-1 szabvány alapján készült, amely többek között a poliészter emelőhevederekre is vonatkozik. Az "alapján” azt jelenti, hogy a szabvány nem veszi figyelembe a HMPE anyagot, és a címke fehér színű.

Ebben Ön is megbízhat!

A SpanSet laboratóriumi és helyszíni tesztek során megvizsgálta és alaposan tesztelte a Power- Force emelőhevederek vágási ellenállását. Az emelőhevedereket többek között váltakozó terhelési tesztnek vetették alá, melynek során a PowerForce emelőhevedereket egy 2 mm-es élsugáron 20.000-szer tették ki a teherbírásának, ami szemléletesen bizonyítja a hatalmas vágási ellenállást. Az ezt követő fennmaradó szilárdsági vizsgálat során az új emelőhevederek gyártási próbáira vonatkozó szabványban előírt 7-es biztonsági tényezőt is sikerült elérni, ami még a fejlesztőket is kellemesen meglepte.

Termékadatok, specifikációk és fájlok feltöltés alatt

Megtekintheti őket a katalógusainkban, a kezelési útmutatóban vagy felmerült kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!