Általános információk az elektromos és kézi emelőeszközökről

Kézi és elektromos emelőeszközöket a terhek függőleges irányú emelésére, süllyesztésére, valamint haladóművek használatának kiegészítésével vízszintes irányú mozgatására használhatunk. Ezek az emelőszerkezetek szolgálhatnak önálló feladatok elvégzésére és daruk emelő egységeként is.
Az emelőeszközök teljes palettáját forgalmazzuk a klasszikus emelőktől kezdve, az építőipari csörlőkön át a drótköteles elektromos emelőkig.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk “Elektromos és kézi emelőeszközök” fejezetét!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a katalógusban szereplő, a termékekre vonatkozó raktárkészlet, szállítási határidő, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatok, a német anyavállalatunkra tartalmazza ezeket az információkat, nem pedig a társaságunkra.
Erre figyelemmel kérjük, hogy a raktárkészlettel, szállítási határidővel, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatokkal kapcsolatosan közvetlenül keresse meg a társaságunkat, a katalógusban megadott elérhetőségeinken.
A társaságunk a fenti figyelemfelhívásra tekintettel semmiféle kötelezettséget, felelősséget nem vállal a katalógusban szereplő ezen adatok miatt!
Tisztelettel:
RUD-SpanSet Emeléstechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
székhely: 2049 Diósd, Ipar u. 12.
cégjegyzékszám: Cg. 13-09-157942
adószám: 11185778-2-13

Elektromos, kézi láncos emelő, elektromos, kézi sodronyköteles emelő, csörlő, haladómű, futómacska, gerendafogó, rugós súlykiegyenlítő, balanszer, sodronyköteles vonszoló

Elektromos láncos emelők és tartozékaik

Elektromos láncos emelő

Elektromos láncos emelőink sokféle kivitelben készülnek. Megtaláljuk a kompakt változatokat és a nagy terhek (25 tonna) emelésére alkalmas konstrukciókat is. Emelőeszközeinkhez kiegészítőink széles választékát kínáljuk, pl. automatikus teherhorgokat, gerendafogókat.

Elektromos csörlők

Elektromos csörlő

Csörlőink a kialakítástól függően alkalmasak a terhek emelésére és vonszolására is. Forgalmazzuk hordozható és telepített elektromos változatokban is.

Töltse le az “ÉPÍTŐIPARI” elektromos
sodronyköteles emelők” katalógust!

Töltse le a “Cserépfelvonó”
katalógust!

Kézi emelőeszközök

Karos láncos emelő
A kézi emelőeszközök széles változataiból kiemelhetjük a láncos emelőket (20 tonna teherbírásig) és a karos láncos emelőket, amelyek alkalmasak húzásra, emelésre, terhek beállítására üzemekben és építőipari területeken. A kézi láncos emelő áráról érdeklődjön munkatársainknál.

Kézi emelők robbanásbiztos kivitelben

Láncos emelő, emeléstechnika
Ebben a termékcsoportban megtalálhatják nálunk a sokoldalúan felhasználható láncos emelőket, amelyek speciális ipari felhasználásra, tűz- és robbanásbiztos területre készülnek.

Haladóművek

Fahrwerk

Haladóműveink közül megemlíthetjük a klasszikus láncos mozgatású és görgős futószerkezettel rendelkező futómacskákat, elektromos haladóműveket.

Gerendafogók

Gerenda emelő, fogó
Emelőeszközeink egyik  fontos termékcsoportját képezik a különböző kialakítású gerendafogók, amelyek rögzítési és felfüggesztő pontként szolgálnak az emelőeszközök, csigák részére.

Kézi csörlők

Handseilwinde
A gépi csörlők kiegészítéseként forgalmazunk robusztus kézi meghajtású konzolos csörlőket is, amelyek horganyzott kivitelben készülnek, lehetővé téve a szabadtéri használatot.

Kötélvető csigák

Elektromos csiga
Drótkötéllel történő emelési feladatok flexibilis megoldására kínáljuk kötélvető csigáinkat 8 tonna teherbírásig.

Rugós súlykiegyenlítők, balanszerek

Balanszer függesztés
Rugós súlykiegyenlítők, balanszerek segítségével elektromos és pneumatikus kéziszerszámokat a kívánt magasságban tarthat.

Fogasléces emelők

Oszlopos emelőszerkezet
Kiváló minőségű acél oszlopos emelőinket elsősorban szerelési területekre ajánljuk. Fix és állítható körmös kivitelben készülnek,  egyszerű és kényelmes kezelést biztosítanak a terhek megemelésére, alátámasztására.
Falra szerelhető fogasléces emelőinket különböző hosszúságban forgalmazzuk. Előnyük a minimális helyigény, hosszú élettartam, könnyű kezelhetőség.

Sodronyköteles vonszolók

Sodronyköteles vonszolók

Robusztus többcélú kézi sodronyköteles vonszolóink univerzálisan alkalmazhatóak; használhatók a terhek emelésére, süllyesztésére, vonszolására is. Minden helyzetben és irányban rángatásmentes, milliméter pontosságú munkavégzést tesznek lehetővé.

További termékcsoportok