Általános információk a leesés elleni védőeszközökről

Leesés elleni személyi védőeszköz alkalmazása szükséges, ha a kockázatot olyan hatékony védőeszközökkel, mint korlát, állvány és felfogóháló, nem lehet elkerülni, vagy elegendő mértékben behatárolni.
Ezek a védőeszközök lehetnek leereszkedő készülékek, övhevederek, mászóberendezések, zuhanásgátlók, teljes testhevederek, ezek kombinációi és az ezekhez csatlakozó összekötő elemek, összekötő szerelvények, állvány csörlők és rögzítési pontok.
Zuhanásveszélyes tevékenység esetén az egészségügyi alkalmasságot egy előzetes orvosi vizsgálattal (G 41) igazolni kell.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk “Leesés elleni védelem”fejezetét!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a katalógusban szereplő, a termékekre vonatkozó raktárkészlet, szállítási határidő, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatok, a német anyavállalatunkra tartalmazza ezeket az információkat, nem pedig a társaságunkra.
Erre figyelemmel kérjük, hogy a raktárkészlettel, szállítási határidővel, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatokkal kapcsolatosan közvetlenül keresse meg a társaságunkat, a katalógusban megadott elérhetőségeinken.
A társaságunk a fenti figyelemfelhívásra tekintettel semmiféle kötelezettséget, felelősséget nem vállal a katalógusban szereplő ezen adatok miatt!
Tisztelettel:
RUD-SpanSet Emeléstechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
székhely: 2049 Diósd, Ipar u. 12.
cégjegyzékszám: Cg. 13-09-157942
adószám: 11185778-2-13

Biztonsági testhevederek, zuhanásgátló készülékek, rögzítőelemek, tartókötelek

Biztonsági testhevederek

Leesés elleni védelem, heveder
A gyártó cég magyarországi képviseleteként az EN 361, EN 358 und EN 813 szabvány szerint minősített 1, 2 és négypontos biztonsági testhevederek, teljes hevederzetek széles kínálatával rendelkezünk.

Összekötő elemek, zuhanásgátlók

Összekötő elemek

Leesés elleni védelmi programunk tartalmazza az EN 345/355 szabvány szerint minősített merev, állítható, Y kialakítású összekötő elemeket, energia elnyelőket, tartóköteleket, zuhanásgátló készülékeket.

Rögzítési pontok, állványok

Rögzítő állványok
Innovatív EN 795 szabvány szerint minősített háromlábú bakállványunk, felfüggesztő berendezéseink, leesésvédelmi eszközökhöz tartozó rögzítési pontjaink egészítik ki a gyártói kínálatot.

Safeline védelmi rendszer

Kézi, emeléstechnikai eszközök

A horizontális SafeLine védelmi rendszer rugalmas és biztonságos javítási, karbantartási és ellenőrzési munkavégzést tesz lehetővé.

Kiegészítők leesés elleni védőeszközökhöz

Spanset emeléstechnika
Ebben a termékcsoportban munkavédelmi sisakokat, felfüggesztési pontokat, és övtáskákat kínálunk kiegészítőként a leesés elleni védelmi eszközökhöz.

Leesés elleni védőhálók

Leesés elleni védőháló

További termékcsoportok