Általános információk a rakományrögzítőkről

A rakományrögzítés során a szállítandó terhek biztonságos szállítását biztosítjuk a rakományra ható erőkkel szemben a közúti, vasúti, légi és tengeri közlekedésben. Ezek az erők felléphetnek pl. fékezéskor, gyorsuláskor, kanyarmenetben vagy egyenletlen utakon függőleges irányban. Nem megfelelő rakományrögzítés gyakran vezethet a rakományok elmozdulásához is.
A rakományrögzítőkre vonatkozó műszaki követelményeket a VDI 2700 és az azt követő irányelvek (“Közúti járművek rakományrögzítése”) tartalmazzák, amelyek leírják, hogy szállítás közben milyen erők hatnak a rakományra ill. hogy a közúti járműveknél milyen módon lehet a rakományt rögzíteni.
Cégünk a rakományrögzítő termékek széles választékát kínálja. Keresse nálunk a különböző kidolgozású rakományrögzítő hevedereket, láncos rakományrögzítőket, rakományrögzítő hálókat,rakományrögzítő füleket és élvédőket!

Rakományrögzítő hevederek, rakományrögzítő láncok, rakományrögzítő hálók, nehézteher racsnik, élvédők

Textil rakományrögzítő hevederek

Rakományrögzítő heveder

A SpanSet gyár leányvállalataként cégünk egyik fő profilját képezik a rakományrögzítő hevederek és racsnis feszítők. Ezeket a rakományrögzítő termékeket különböző végszerelvényekkel, különböző kivitelben és minőségben forgalmazzuk, rakományrögzítőink egészen 10.000 kg rögzítési kapacitásig (LC) és 1.000 daN előfeszítő erőig (STF) készülnek.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Textil rakományrögzítők” fejezetét!

Rögzítő légzsákok

Rögzítő légzsák
Termékpalettánkban számos különböző egyszer- és többszörhasználatos rögzítő légzsákokat, papírból készült légzsákokat kínálunk.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Rögzítő légzsákok” fejezetét!

Rakományrögzítő hálók

Rakományrögzítés
Megtalálják nálunk a teherautóknál alkalmazható rakományrögzítő hálókat, DEKRA tanúsítvánnyal rendelkező csomózott takaróhálókat, konténerhálókat és hevederhálókat.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Rakományrögzítő hálók” fejezetét!

Rakományrögzítők ponyvás tehergépjárművekhez

Rakományvégzáró rúd
Ponyvás tehergépjárművek részére a biztonságos szállításhoz különböző felszereléseket forgalmazunk, pl. erősítésként rakományvégzáró rudakat is.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Rakományrögzítők ponyvás teherautókhoz” fejezetét!

Egyrészes rakományrögzítők

Egyrészes rakományrögzítő

Egyrészes rakományrögzítőnk ideális alternatívája a hagyományos acélszalagoknak, mert a szövött heveder nagy szakítószilárdságot biztosít alacsony önsúly mellett.

Kiegészítők rakományrögzítőkhöz

Kiegészítők rakományrögzítéshez
Rakományrögzítőink kiegészítő termékei között megtalálhatják a klasszikus, sarkos, hosszanti élvédőket, védőtömlőket, előfeszítőerőt mérő készüléket is.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Kiegészítők rakományrögzítőkhöz” fejezetét!

Láncos rakományrögzítők

Láncos rakományrögzítő II.

Kiváló 12-es minőségű láncos rakományrögzítőink kis erőfeszítés mellett maximális teljesítményt nyújtanak. Alkatrészek széles választékát kínáljuk hozzá: villás végű racsnis feszítőket, orsós feszítőket, rövidítőket, összekötő elemeket, rövidítő horgokat, körláncokat.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Láncos rakományrögzítők” fejezetét!

Szállítmány felügyeleti rendszerek

Szállítmány felügyeleti rendszerek

Ebben a termékcsoportban találhatók a konténerzárak, ütődésjelzők olyan rakományhoz, amelyek érzékenyek az ütődésre, dőlésjelzők az egyenesen szállítandó rakományokhoz, elektronikus szállítmány felügyeleti rendszer, hőmérséklet-adatgyűjtők, csillapító elemek.

Kötelek és ponyvák

Kötelek, ponyvák
Ügyfeleinknek egyedi technikai megoldásokkal állunk rendelkezésre a különböző védő- és takaróhálók területén. Forgalmazunk poliészter ponyvákat, takaróhálókat konténerekhez, tehergépjárművekhez, szemétlefogó hálókat hulladéklerakókhoz és nagy teherbírású szállítmányozási zsákokat.

Töltse le aktuális SIP katalógusunk
“Kötelek és ponyvák” fejezetét!

További termékcsoportok