Általános információk a rakományrögzítőkről

A rakományrögzítés során a szállítandó terhek biztonságos szállítását biztosítjuk a rakományra ható erőkkel szemben a közúti, vasúti, légi és tengeri közlekedésben. Ezek az erők felléphetnek pl. fékezéskor, gyorsuláskor, kanyarmenetben vagy egyenletlen utakon függőleges irányban. Nem megfelelő rakományrögzítés gyakran vezethet a rakományok elmozdulásához is.
A rakományrögzítőkre vonatkozó műszaki követelményeket a VDI 2700 és az azt követő irányelvek (“Közúti járművek rakományrögzítése”) tartalmazzák, amelyek leírják, hogy szállítás közben milyen erők hatnak a rakományra ill. hogy a közúti járműveknél milyen módon lehet a rakományt rögzíteni.
Cégünk a rakományrögzítő termékek széles választékát kínálja. Keresse nálunk a különböző kidolgozású rakományrögzítő hevedereket, láncos rakományrögzítőket, rakományrögzítő hálókat,rakományrögzítő füleket és élvédőket!

Töltse le aktuális SIP katalógusunk “Rakományrögzítés-technika” fejezetét!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a katalógusban szereplő, a termékekre vonatkozó raktárkészlet, szállítási határidő, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatok, a német anyavállalatunkra tartalmazza ezeket az információkat, nem pedig a társaságunkra.
Erre figyelemmel kérjük, hogy a raktárkészlettel, szállítási határidővel, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatokkal kapcsolatosan közvetlenül keresse meg a társaságunkat, a katalógusban megadott elérhetőségeinken.
A társaságunk a fenti figyelemfelhívásra tekintettel semmiféle kötelezettséget, felelősséget nem vállal a katalógusban szereplő ezen adatok miatt!
Tisztelettel:
RUD-SpanSet Emeléstechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
székhely: 2049 Diósd, Ipar u. 12.
cégjegyzékszám: Cg. 13-09-157942
adószám: 11185778-2-13

Rakományrögzítő hevederek, rakományrögzítő láncok, rakományrögzítő hálók, nehézteher racsnik, élvédők

Textil rakományrögzítő hevederek

Rakományrögzítő heveder

A SpanSet gyár leányvállalataként cégünk egyik fő profilját képezik a rakományrögzítő hevederek és racsnis feszítők. Ezeket a rakományrögzítő termékeket különböző végszerelvényekkel, különböző kivitelben és minőségben forgalmazzuk, rakományrögzítőink egészen 10.000 kg rögzítési kapacitásig (LC) és 1.000 daN előfeszítő erőig (STF) készülnek.

Rögzítő légzsákok

Rögzítő légzsák
Termékpalettánkban számos különböző egyszer- és többszörhasználatos rögzítő légzsákokat, papírból készült légzsákokat kínálunk.

Rakományrögzítő hálók

Rakományrögzítés
Megtalálják nálunk a teherautóknál alkalmazható rakományrögzítő hálókat, DEKRA tanúsítvánnyal rendelkező csomózott takaróhálókat, konténerhálókat és hevederhálókat.

Rakományrögzítők ponyvás tehergépjárművekhez

Rakományvégzáró rúd
Ponyvás tehergépjárművek részére a biztonságos szállításhoz különböző felszereléseket forgalmazunk, pl. erősítésként rakományvégzáró rudakat is.

Egyrészes rakományrögzítők

Egyrészes rakományrögzítő

Egyrészes rakományrögzítőnk ideális alternatívája a hagyományos acélszalagoknak, mert a szövött heveder nagy szakítószilárdságot biztosít alacsony önsúly mellett.

Kiegészítők rakományrögzítőkhöz

Kiegészítők rakományrögzítéshez
Rakományrögzítőink kiegészítő termékei között megtalálhatják a klasszikus, sarkos, hosszanti élvédőket, védőtömlőket, előfeszítőerőt mérő készüléket is.

Láncos rakományrögzítők

Láncos rakományrögzítő II.

Kiváló 12-es minőségű láncos rakományrögzítőink kis erőfeszítés mellett maximális teljesítményt nyújtanak. Alkatrészek széles választékát kínáljuk hozzá: villás végű racsnis feszítőket, orsós feszítőket, rövidítőket, összekötő elemeket, rövidítő horgokat, körláncokat.

Szállítmány felügyeleti rendszerek

Szállítmány felügyeleti rendszerek

Ebben a termékcsoportban találhatók a konténerzárak, ütődésjelzők olyan rakományhoz, amelyek érzékenyek az ütődésre, dőlésjelzők az egyenesen szállítandó rakományokhoz, elektronikus szállítmány felügyeleti rendszer, hőmérséklet-adatgyűjtők, csillapító elemek.

Kötelek és ponyvák

Kötelek, ponyvák
Ügyfeleinknek egyedi technikai megoldásokkal állunk rendelkezésre a különböző védő- és takaróhálók területén. Forgalmazunk poliészter ponyvákat, takaróhálókat konténerekhez, tehergépjárművekhez, szemétlefogó hálókat hulladéklerakókhoz és nagy teherbírású szállítmányozási zsákokat.

További termékcsoportok