Letölthető katalógusok

A RUD-SpanSet Emeléstechnika Kft. forgalmazott termékeit megtalálhatják a RUD láncgyár és a SpanSet textil emelő-és rakományrögzítő eszközöket gyártó konszern részletes katalógusaiban.
Emellett cégünk a SIP Szövetségbe tömörült európai gyártócégek teljes termékpalettáját  kínálja. Ezeket a termékeket a komplett SIP katalógus tartalmazza.

A linkekre kattintva PDF formátumban letöltheti aktuális emelés- és rögzítéstechnikai katalógusainkat. Bővebb információért, pontos árajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

SIP21 komplett katalógus:

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a katalógusban szereplő, a termékekre vonatkozó raktárkészlet, szállítási határidő, és a szerviz szolgáltatásokra vonatkozó adatok, a német anyavállalatunkra tartalmazza ezeket az információkat, nem pedig a társaságunkra.
Erre figyelemmel kérjük, hogy a raktárkészlettel, szállítási határidővel, és a szervízszolgáltatásokra vonatkozó adatokkal kapcsolatosan közvetlenül keresse meg a társaságunkat, a katalógusban megadott elérhetőségeinken.
A társaságunk a fenti figyelemfelhívásra tekintettel semmiféle kötelezettséget, felelősséget nem vállal a katalógusban szereplő ezen adatok miatt!

Tisztelettel:
RUD-SpanSet Emeléstechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
székhely: 2049 Diósd, Ipar u. 12.
cégjegyzékszám: Cg. 13-09-157942
adószám: 11185778-2-13